Ga jij op vakantie naar een zonnig oord? Hier moet je aan denken bij het inpakken van je koffer!

Als je je binnenkort op vakantie gaat, is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden. Het is belangrijk dat je goed voorbereid op reis gaat en daarom hebben wij in dit blog een aantal tips voor jullie! Lees snel verder.

Bescherm je tegen de zon

Het belangrijkste item als je naar een zonnige locatie vertrekt, is zonnebrand. Een echte must-have die niet mag ontbreken. Als je veel in de zon bent is het voor je huid enorm belangrijk om je regelmatig in te smeren. Doe dit met een geschikte factor voor jouw huid. Als je erg snel verbrandt kan het ook verstandig zijn om een labello met SPF mee te nemen op vakantie. Bescherming tegen de zon kan ook in de vorm van een pet of een hoed. Een voordeel daarvan is dat je er ook nog eens leuk uitziet!

Lichtgewicht kleding

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig, mag je koffer vaak maar een aantal kilo wegen. Het liefst neem je natuurlijk je hele garderobe mee, maar je zult keuzes moeten maken. Om te zorgen dat je toch zoveel mogelijk van je favoriete items mee kunt nemen, raden we je aan om lichtgewicht kleding in te pakken. Niet alleen omdat er dan meer in je koffer past, maar ook omdat dat in een warm land erg voordelig is. Als je nog op zoek bent naar leuke luchtige zomer items moet je zeker eens een kijkje nemen op Nummerzestien.eu! Ze verkopen daar hippe items voor jong en oud.

De juiste schoenen

Zoals we hiervoor al zeiden is er maar beperkte ruimte in je koffer. Dat is ook de reden dat je niet zomaar al je favoriete schoenen in kunt pakken. Zorg ervoor dat je voor iedere gelegenheid één paar schoenen hebt. Pak bijvoorbeeld één paar mooie hakken voor een avondje uit of een etentje. Pak één paar slippers voor bij het strand of zwembad. Als laatste trek je tijdens de reis je sneakers aan, zo ben je voorbereid op iedere situatie.